Magyarország legolcsóbb intim webáruháza.

Teljes diszkréció

Diszkrét és jelölés nélküli csomagolásban szállítjuk termékeinket, melyeket átvehet személyesen előre egyzetetett helyen, illetve futárszolgálat által kézbesítve. Személyes átvétel esetén ugyanúgy garantáljuk a teljes diszkréciót.


Futárszolgálat

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között, történik, általában előzetes telefonos egyeztetés alapján. Ezt megelőzően e-mailben is értesítjük, hogy megrendelését átadtuk a futárszolgálatnak. 

Magyarországon belül érvényes szállítási díjaink (utánvétes): 

10.999 Ft rendelési értékig a szállítási költség  maximum 1500 Ft. 

11.000.- Ft -tól díjmentes. 

Díjmentes kiszállítással kedveskedünk kedves vásárlóinknak Székesfehérvárra, Várpalotára és Veszprémbe történő kiszállítás esetén.

Külföldre nem teljesítünk megrendelést!


Pick pack pont

Önnek lehetősége van az ország nagyobb városaiban található Pick pack pontokon átvennie rendelését, akár a nap 24 órájában bármikor. A kiválasztott Pick Pack Pontban megadja a nevét és a megrendelési azonosítóját. (A megrendelési azonosítót e-mailben küldjük el Önnek, ezt az e-mailt célszerű kinyomtatni és magával vinnie.) 

A pick pack pontok listájáról a szállítási információk menüpont alatt tájékozódhat.


Telefonos ügyfélszolgálat

Ha vásárlással kapcsolatos kérdése van, a  20/344-6151-es telefonszámon munkatársunk készséggel áll a rendelkezésére munkanapokon 8 és 20 óra között. 

Kérdéseit felteheti az info@vaderotika.hu címen is is.