Fizetési lehetőségek:
- Futár szolgálat választása esetén utánvét vagy előre banki utalás.
- Pick Pack Pont választása esetén utánvét, bankkártya vagy utalás.

- Foxpost választása esetén utánvét, bankkártya vagy utalás.
- Személyes átvétel választása esetén készpénz vagy utalás.

Szállítási információk:
A szállítási határidőre a vaderotika.hu 1 munkanapos szállítási határidőt garantál Magyarországon:
- ha rendelésedet 16 óráig leadod az interneten
- ha termék raktáron van
- ha telefonos egyeztetés során sikerül elérnünk
- ha az általad megadott szállítási címen elérhető vagy


Csomagolás:
A megrendelésed maximális DISZKRÉCIÓVAL kezeljük, nem tüntetünk fel a feladó megjelelölésben és a csomagoláson semmilyen zavaró információt. A Futárszolgálat nem szerez tudomást a csomag tartalmáról.

FONTOS!!! Személyes átvétel csak interneten való megrendelés után lehetséges!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk.

Mit jelent a "Pick Pack Pont"?
A Pick Pack Pont egy újszerű szállítási opció (alternatív szállítási mód), mely lehetővé teszi a megrendelt termékek személyes átvételét az ország több, mint 170 városának több mint 540 pontján.

Előnyei:
- Olcsó
- Kényelmes, nem kell a megjelölt címen tartózkodni
- Rugalmas átvétel nyitvatartási időn belül hétvégén is átvehető
- Átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség
- Környezetbarátabb szállítási mód


A Pick Pack Pontok frekventált helyen található Relay és Inmedio hírlapüzletek, Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, a Co-op Star hálózat boltjai, illetve OMV, Avanti és MOL töltőállomások! A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg az Inmedio boltok bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló utcáin, főutcáin találhatók, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A személyes átvétel gyors és kényelmes, a készpénzes fizetésen kívül bizonyos boltokban kártyával is fizethetsz. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetőséged nyílik, egy Te által választott kényelmes időpontban, akár egy hétvégi bevásárlással összekötve!

Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom?
Ha Neked a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, esetleg szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

A megrendelés során könnyen kiválaszthatod a számodra megfelelő Pick-Pack Pontot:
- Megye
- Város
- Pick Pack Pont

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?
A megrendelés leadásakor (Pick Pack Pont szállítási opció esetén) listából kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb Pick Pack Pontot. A választáskor érdemes figyelembe venned a nyitvatartást és a kártyafizetési lehetőséget is. A csomagot a választott üzlet nyitvatartási idejealatt bármikor (jellemzően hétfőtől vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig), míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

FOXPOST

Autómata kereső: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/